Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi

Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi

14.03.2024 - 18:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Okan Buruk'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı teknik direktörün Avrupa devinin radarına girdiği öne sürüldü.

Galatasarayda Okan Buruka talip çıktı Avrupa devi listesine ekledi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Avrupa devi tarafından istendiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli teknik direktörün Avrupa devinin geniş listesine eklendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Maurizio Sarri'nin Lazio'dan ayrılmasının ardından Serie A devinin geniş listesine Okan Buruk'u da dahil ettiği öğrenildi. Takvim'in haberine göre; Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun birçok teknik direktörle temas kurmaya hazırlandığı belirtildi. Serie A devinin geniş listesine Okan Buruk'u da dahil ettiği kaydedildi.

Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani'nin bir süredir Okan Buruk ile ilgili detaylı incelemeler yaptığı vurgulandı. Angelo Fabiani'nin hazırlayacağı raporu Başkan Claudio Lotito'ya sunacağı aktarıldı.

Futbolculuk kariyerinde Inter'de forma giyen ve akıcı bir şekilde İtalyanca konuşabilen Okan Buruk'un Galatasaray ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceği kaydedildi. Okan Buruk'un Galatasaray'ı öncelik olarak gördüğü, uzun vadedeki hedefnin Avrupa'da bir takım çalıştırmak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

2.35 PUAN ORTALAMASI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk, bu sezon muhteşem bir performansa imza attı. 50 yaşındaki teknik direktör bu sezon sarı-kırmızılılarda 46 maça çıktı. Okan Buruk'un öğrencileri bu mücadelelerde 34 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Okan Buruk, Galatasaray'da bu sezon 2.35 puan ortalaması yakaladı.

Okan Buruk daha önce şu takımlarda görev aldı: Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Rizespor ve Başakşehir.

Yazarlar