Galatasaray Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti

Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti

16.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak milli yıldızla prensipte anlaştığı öğrenildi. Galatasaray'ın el sıkıştığı tecrübeli futbolcu için Serie A devinin harekete geçtiği aktarıldı.

Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı Serie A devi harekete geçti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig devinin, kulübüyle sezon sonunda bitecek tecrübeli on numara ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın anlaştığı milli yıldız için İtalya'dan dev kulübün hamlede bulunmaya hazırlandığı vurgulandı. Sporx'in haberine göre; Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yusuf Yazıcı ile prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı Serie A devi harekete geçti

Sarı-kırmızılılarda sezon sonundaki seçim belirsizliğinin Yusuf Yazıcı transferini sekteye uğratabileceği aktarıldı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların ıslak imzayı seçm sonrasına bırakmak istediği belirtildi. Dursun Özbek'in yeniden seçilmesi halinde Yusuf Yazıcı ile resmi sözleşme imzalanacağı vurgulandı.

Öte yandan Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı için İtalya'nın dev kulübünün ilgi duyduğu kaydedildi. Corriere dello Sport'un haberine göre; Serie A devi Napoli'nin Yusuf Yazıcı için harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun önceliğinin Galatasaray olduğu ancak önemli bir teklif gelmesi halinde aklının çelinebileceği belirtildi. Yusuf Yazıcı bu sezon Lille formasını 36 maçta giydi. Tecrübeli on numara bu karşılaşmalarda 10 gol attı ve 3 asist üretti.

Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı Serie A devi harekete geçti

Yusuf Yazıcı'nın Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı daha sonra 18 milyon 500 bin euro karşılığında Lille'e imza attı. Milli oyuncu daha sonra CSKA Moskova ve Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydi.

Yusuf Yazıcı, A Milli Futbol Takımı'nda 41 karşılaşmada oynadı ve 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar