Fenerbahçe Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif! Fenerbahçe transfer için harekete geçti

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif! Fenerbahçe transfer için harekete geçti

09.06.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile sözleşme imzalanmasının ardından transfer için harekete geçildi. Suudi basını, sarı-lacivertlilerin Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'yı transfer etmek için yaptığı transfer teklifini duyurdu. İki futbolcunun gelecek sezon Suudi temsilcisinde kalmasının zor olduğu vurgulandı.

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif Fenerbahçe transfer için harekete geçti

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'yla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Suudi basını, sarı-lacivertlilerin iki futbolcu için transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TALISCA'DA ÖDEME PROBLEMİ SON ANDA ÇÖZÜLDÜ

Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca geçtiğimiz sezonun devre arasında kulübün mali krizi nedeniyle takımdan ayrılmaya çok yaklaşmıştı. Suudi temsilcisi, Brezilyalı on numaranın maaş ödemesini son anda gerçekleştirmiş ve serbest kalmasına izin vermemişti. Anderson Talisca o dönemde bir video çekerek takımda kalacağını duyurmuştu.

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif Fenerbahçe transfer için harekete geçti

19 GOL VE 2 ASİST ÜRETTİ

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Anderson Talisca geçtiğimiz sezon Al Nassr'da oldukça iyi bir performans sergiledi. 28 yaşındaki orta saha takımının vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. Brezilyalı oyuncu 28 müsabakada 19 gol attı ve takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. Suudi Arabistan temsilcisiyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri 11 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR ŞOV YAPTI

Beşiktaş'a veda süreci oldukça tartışmalı geçen Vincent Aboubakar, Al Nassr'da Anderson Talisca ile buluştu. Tecrübeli futbolcu Suudi Arabistan temsilcisinde 22 müsabakada forma şansı buldu. Kamerunlu santrafor rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Vincent Aboubakar takım arkadaşlarına 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif Fenerbahçe transfer için harekete geçti

DEĞERİ 9 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. 30 yaşındaki santraforun Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Kamerunlu golcü şu ana kadar Cotonspor, Valenciennes, Lorient, Porto ve Beşiktaş formaları giydi.

F.BAHÇE'DE JESUS ONAY VERDİ

Suudi Arabistan basını Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmalarının hız kazandığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik direktörünün Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ı takımında görmek istediği belirtildi.

TAKIM KAMPINA KATILMADI

Suudi basınından so3ody'de yer alan habere göre; Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, Fenerbahçe'nin transfer gündemine girdi. Al Nassr'ın iki yıldızının takımdan ayrılmak istediğine dair haberlerin olduğu kaydedildi. Afrika Uluslar Ligi'ndeki birçok takımın Anderson Talisca ve Vicncent Aboubakar ile ilgilendiği, Fenerbahçe'nin de Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda iki yıldız için transfer teklifi yapıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif Fenerbahçe transfer için harekete geçti

Anderson Talisca'nın devre arasında takımda kalmak istediğini açıklamasına rağmen Al Nassr'ın yeni sezon kampına henüz katılmaması geleceği hakkındaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

F.BAHÇE'DEN 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Al Nassr'a transfer teklifinde bulunduğu haberin ayrıntılarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca için 10 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi. İki yıldıza Avrupa'dan da taliplerin olduğu kaydedildi.

ABOUBAKAR'A İZİN ÇIKABİLİR

Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra sakatlığı nedeniyle Al Nassr formasını bir daha giymeyen Vincent Aboubakar'ın Suudi ekibine veda etmek istediği belirtildi. Kamerunlu yıldız için cazip bir teklif gelmesi durumunda Al Nassr'ın esnek davranacağı öğrenildi.

Talisca ve Aboubakar için çılgın teklif Fenerbahçe transfer için harekete geçti

VALENCIA DA TALİP

Haberin sonunda Vincent Aboubakar için Valencia, Anderson Talisca için de Corinthians'ın transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü. Anderson Talisca'nın ailesi nedenilye Brezilya'yı tercih edebileceği belirtildi. Al Nassr'ın maaş problemleri nedeniyle iki futbolcunun ayrılığına da izin verebileceği yazıldı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye