Galatasaray Tottenham'dan Galatasaray'ın yıldızına kanca! Transfer için dev beklenti

Tottenham'dan Galatasaray'ın yıldızına kanca! Transfer için dev beklenti

02.10.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekibi Tottenham'ın Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu için istediği bonservis netlik kazandı.

Tottenhamdan Galatasarayın yıldızına kanca Transfer için dev beklenti

İngiltere Premier Lig temsilcisi Tottenham'ın Galatasaray forması giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele transferleriyle birlikte Galatasaray'la iyi ilişkiler kuran Tottenham'ın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Tottenham'ın transfer etmek istediği futbolcu için sarı-kırmızılıların beklediği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DAVINSON SANCHEZ GELDİ

Galatasaray, Tottenham'dan Davinson Sanchez'in bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı stoperin transferi için Tottenham'a 5 yıla yayılmış şekilde 9 milyon 500 bin euro ödeneceğini açıkladı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez Mina ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle, 9.500.000 euro transfer bedeli ödenecektir."

Haberin Devamı

Tottenhamdan Galatasarayın yıldızına kanca Transfer için dev beklenti

NDOMBELE KİRALANDI

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray, Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi de bedelsiz olarak kiraladı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve Kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 Euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır" denildi.

Tottenhamdan Galatasarayın yıldızına kanca Transfer için dev beklenti

TOTTENHAM'DAN NELSSON'A KANCA

Liverpool'u 2-1'lik skorla mağlup ederek Premier Lig'deki formda performansını devam ettiren Tottenham'ın Galatasaray'dan Victor Nelsson'la ilgilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun Galatasaray'dan Victor Nelsson'un transferini talep ettiği kaydedildi. TeamTalk'ın haberine göre; Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray'a teklif sunma hazırlığına geçti.

Tottenhamdan Galatasarayın yıldızına kanca Transfer için dev beklenti

Galatasaray'ın Victor Nelsson için Tottenham'dan talp ettiği bonservis bedeli netlik kazandı. Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı stoper için pazarlıklarda kapıyı 25 milyon eurodan açacağı aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Victor Nelsson bu sezon Galatasaray'da 11 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 19 milyon euro.

Tottenhamdan Galatasarayın yıldızına kanca Transfer için dev beklenti

Danimarka Milli Takımı'nda 10 maça çıkan Victor Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Nordsjaelland altyapısında yetişen Danimarkalı oyuncu daha sonra Kopenhag'da da oynadı.