Trabzonspor Trabzonspor'da ayrılacak isimler belli oldu! İşte Abdullah Avcı'nın listesi

Trabzonspor'da ayrılacak isimler belli oldu! İşte Abdullah Avcı'nın listesi

18.12.2023 - 08:20 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı devre arası öncesi yönetime raporunu sundu. Yolların ayrılacağı oyuncuları belirleyen deneyimli teknik adamın listesi ortaya çıktı.

Trabzonsporda ayrılacak isimler belli oldu İşte Abdullah Avcının listesi

Trabzonspor’da devre arasında Abdullah Avcı operasyonu gerçekleşecek. Yeniden şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Abdullah Avcı, ara transfer dönemi için raporunu hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcının yönetimle paylaştığı raporun detayları ortaya çıktı. Avcı, 6 oyuncuyla yolların ayrılmasını kesin olarak talep etti.

Haberin Devamı

TREZEGUET’DEN KISA BİR ARA

Süper Lig’de son oynanan Gaziantep FK deplasmanında iki gol atıp, Trabzonspor’un 3-1’lik galibiyetine imza atan Trezeguet, tadı damakta bırakacak. Mısırlı sol kanat oyuncusu, devre arasında takımdan ayrılacak ve ülkesinin de yer alacağı Afrika Kupası’nda boy gösterecek. Ülkesinden dev turnuva için davet alan yıldız oyuncunun bu süreçte takımdan ayrı kalacak olması teknik direktör Abdullah Avcı’yı da yeni arayışlara itiyor.

Trabzonsporda ayrılacak isimler belli oldu İşte Abdullah Avcının listesi

NWAKAEME’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Trabzonspor’da yeniden gündeme gelen Anthony Nwakaeme transferiyle başkan yardımcısı Nevzat Kaya ilgileniyor. Nijeryalı futbolcu, Türkiye’de top koştururken Kaya ile çok yakın arkadaşlardı. Dostlukları Nwakaeme, Arabistan’a gittiğinde de azalmadı. İkili sürekli iletişim halinde. Nevzat Kaya şimdi tüm şartları araştırıyor. Devre arasında Anthony Nwakaeme’yi Bordo-Mavili kulübe yeniden kazandırmak için kollarını sıvadı. Trabzonspor taraftarı da heyecanla yönetimden gelecek mutlu haberi bekliyor. Nijeryalı yıldızın yeniden Karadeniz temsilcisi için oynamak istemesi transferi kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılacak isimler belli oldu İşte Abdullah Avcının listesi

ERENCAN İÇİN İLK GÖRÜŞME

Fırtına’nın ara transferdeki hedeflerinden biri olan Erencan Yardımcı için bu hafta içerisinde ilk resmi görüşme yapılacak. Başkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı’nın takımında görmeyi çok istediği genç forvet için Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ile bir araya gelecek.

Trabzonsporda ayrılacak isimler belli oldu İşte Abdullah Avcının listesi

İŞTE TAKIMDAN AYRILACAK O İSİMLER...

Avcı, 6 oyuncuyla yolların ayrılmasını kesin olarak talep etti. Bu kapsamda Benkovic ve Fernandez’in kontratlarının feshedilmesini talep etti. Kourbelis ve Umut Bozok için gelecek kiralama tekliflerinin değerlendirilmesini isteyen deneyimli hoca, Larsen’den ise takım bulmasını bekliyor.

BARDHİ DE GİDİYOR

Enis Bardhi de listede kesin olarak yolların ayrılacağı isimlerden birisi. Menajerinden daha önce takım bulması talep edilen başarılı oyuncuya da kolaylık yapılacak. Avcı’nın raporundaki tek soru işaretli oyuncu ise Bakasetas... Yunan yıldızın durumunun halen belirsizliğini sürdürüyor olması başarılı çalıştırıcıyı rahatsız ediyor. Fırtına’nın hocası ocakta bu işin olumlu ya da olumsuz sonuçlandırılmasını talep etti. Bu konuda yaşanacak gelişmeye göre de 10 numara transferi için sezon sonunu beklemeden harekete geçilecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılacak isimler belli oldu İşte Abdullah Avcının listesi

Yazarlar