Voleybol VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı! Olimpiyat sorusunu cevapladı

24.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın yıldızlarından Cansu Özbay açıklamalarda bulundu. Milli voleybolcu, forma giymek istediği ligi açıkladı.

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımının yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı Olimpiyat sorusunu cevapladı

Filenin Sultanları'nın tecrübeli yıldızı Cansu Özbay suskunluğunu bozdu. Fanatik'e konuşan Cansu Özbay, dikkat çeken ifadeler kullandı. Cansu Özbay, kariyerinde forma giymek istediği ligi açıkladı.

Haberin Devamı

Kariyerini tek kelimeyle özetlemesi istenilen Cansu Özbay, "Sanırım kesinlikle 'istikrar' olurdu" cevabını verdi.

Bireysel olarak hedefleri olduğunu belirten Cansu Özbay, "Her yıl üstüne koyarak ilerlemeye çalışıyorum. Hem kendi bireysel hedeflerim var hem de takım olarak hedeflerimiz var. Bence bir sporcu olarak ulaşabileceğim çoğu başarıya ulaştım VakıfBank ile beraber. Ancak her zaman daha iyisi olduğuna inanıyorum. O yüzden o daha iyisine ulaşmak için her gün çalışmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Avrupa hayaliniz var mı" sorusunu Cansu Özbay şu sözlerle yanıtladı:

"Bir gün yurt dışında oynamayı düşünebilirim. İtalya Ligi bana yakın geliyor."

2023'ün unutulmaz bir yıl olduğunu dile getiren milli voleybolcu, "Unutulmaz bir yıldı. Daha önce yaşamadığımız duyguları yaşadık milli takım olarak. Umarım bu yaz da bunun devamını getirebiliriz" dedi.

Haberin Devamı

Cansu Özbay, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yaz döneminde herhangi bir zorluk yaşamadığını vurguladı:

"Bireysel olarak yaşadığımız zorluklar oluyor. Özellikle sakatlıklar ve yorgunluklar oluyor. Çünkü durmaksızın bir tempo içindeyiz. Sezon bitiyor ve yaklaşık 3-4 gün tatil oluyor. Sonrasında direkt Milli Takım'a geliyoruz. Mental olarak düştüğüm anlar oluyor. Ama sonra Milli Takım'a başlayınca bütün şeyleri unuttuğum anlar oluyor. Bu yıl gerçekten çok güzel şeyler yaşadık. Dürüst olmak gerekirse hiçbir zorluk yaşanmadı bu yaz. Takım olarak her şeyin üstesinden müthiş şekilde kalktık."

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımının yıldızı Cansu Özbay, oynamak istediği ligi açıkladı Olimpiyat sorusunu cevapladı

Olimpiyat hedefinin altın madalya olduğunu belirten Cansu Özbay, "Tabii ki de hedeflerimiz altın madalya alabilmek. Bu yaz bunu yapabileceğimizi herkese gösterdiğimizi düşünüyorum. Hedefimiz her zaman en iyisi olabilmek" diye konuştu.

Cansu Özbay soru cevap kısmında ise şunları dile getirdi:

"Türk kadını?"
Cansu Özbay: Durdurulamaz.

"Sultanlar Ligi?"
Cansu Özbay: En iyi lig.

"VakıfBank?"
Cansu Özbay: Aile.

"Filenin Sultanları?"
Cansu Özbay: İnanılmaz.

"Olimpiyatlar?"
Cansu Özbay: Rüya.

Günlük hayatında neler yaparsın, en son ne izledin?
Cansu Özbay: İlk ve son dizi bir dizi var onu izliyorum. Türk dizisi ve bayağı duygusal, ağlatıyor. Onu izledim en son.

Haberin Devamı

"Son okuduğunuz kitap?"
Cansu Özbay: Son okuduğum kitap Aşk ve Gurur.

"Favori yemeğiniz?"
Cansu Özbay: Köfte ve pilav.

"Favori rutininiz?"
Cansu Özbay: Antrenmandan önce kahve içmeden yapamam.

"Tatillerde gitmeyi sevdiğiniz bir yer?
Cansu Özbay: Yeni favori yerim Dubai. İlk defa bu kış gittim. Oldukça keyif aldım. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Müthişti her şey.

"Bir ünlüden imza ya da fotoğraf istediniz mi? İsteyeceğiniz bir ünlü var mı?"
Cansu Özbay: Hiç istemedim sanırım. Sanırım Nadal'dan isterdim. Onunla fotoğraf çekilmek isterdim.

Yazarlar