Diş Hekimi Şahin Durmuş

Diş Hekimi Şahin Durmuş

drsahindurmus@gmail.com

Tüm Yazıları

Gülümsediğinizde, ruh halinizin daha iyi hale gelmesi için fırsat yaratırsınız çünkü gülümseme, ruh halinizi iyileştirmek için vücudunuzu harekete geçirir. Güldüğünüzde insanlar sizi güzel, rahat ve sakin biri olarak görürler. Ufak bir gülümseme etrafınızdakilere sevgi, sıcaklık ve neşe saçabilir. Araştırmalar gülümsemenin, stresli durumlarda, iyi hissettiren endorfinler salgılayarak, kaygıyı azalttığını göstermiştir.

Bazı kişiler için gülümseme endişe kaynağı olabilir

Ancak bazı kişiler, karşısındakilerin o kadar da güzel olmayan dişlerini fark etme korkusuyla gülümseyemeyecek kadar endişeli olabilir. Sağlıklı ve güzel dişlerin sadece estetik olarak değil, aynı zamanda kişinin kendine olan güveni için de büyük bir kaynak olduğunu biliyor muydunuz?

Haberin Devamı

Sigara içmek ve aşırı gazlı içeceklerin yanı sıra kötü ağız hijyeni, beyaz dişlerinizi kalıcı olarak lekeleyebilir ve sizi gülümsemenin tüm zevkinden mahrum bırakabilir. Beyazlatıcı formülleri veya diğer ticari çözümleri deneyebilirsiniz, ancak bunlar diş minesine daha da büyük zararlar verebilir. Çok geç olmadan iyi bir diş hekimine danışırsanız, dişlerinizdeki sorunlardan kurtulabilir, daha sağlıklı ve güzel dişlere kavuşabilirsiniz.

Unutmayın, her türlü diş sorunu tedavi edilebilir!

Çarpık dişleri kalıcı olarak nasıl düzelteceğinizi mi merak ediyorsunuz? Dişlerinizin arasındaki boşluk sizi rahatsız mı ediyor? Gülüşünüz yüzünden sürekli fotoğraflarınızı silmek zorunda mı kalıyorsunuz?

Alanında uzman bir diş hekiminden destek alarak bu tarz sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. İmplantlar, köprüler ve diş beyazlatma, iyi bir diş hekiminin size sunabileceği birçok çözümden sadece birkaçıdır.

Günümüzde kişiye özel ve makul uygulamalar ile size en uygun diş estetiği seçeneğine ulaşabilirsiniz. Daha güzel ve sağlıklı bir gülümseme artık bir veya birkaç seansta elde edilebiliyor. Sağlığınızın ve güzel gülümsemenizin daha uzun sürmesini gerçekten istiyorsanız, düzenli diş hekimi ziyareti ve kontrolleri yaptırmalısınız. Bunun yanı sıra dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalı, diş ipi ve gargara kullanmaya özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Unutmayın, güzel bir gülümseme için harcadığınızın emeğin karşılığını hayatınızın her alanında fazlasıyla alırsınız.

 

Diş Hekimi Şahin Durmuş

www.dtsahindurmus.com/

www.instagram.com/drsahindurmus/