Toskana

Toskana

Son dakika Toskana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Toskana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Toskana haber sayfamızda...

Toskana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 385 toskana haberi bulunmuştur.
‘İtalya fabrikasının etkisi bu yıl görülür’
‘İtalya fabrikasının etkisi bu yıl görülür’ Türkiye’nin önde gelen deri ve deri mamulleri üreticisi DESA, 2022’de 1.3 milyar TL olan cirosunu 2023’te yüzde 43.6 artırıp 1.95 milyar TL’ye taşıdı. 2022’de enflasyon düzeltmesi öncesi 287 milyon TL olan net kârı, 2023’te yine enflasyon düzeltmesi öncesi 635 milyon TL olarak gerçekleşen DESA 2022’de 554.3 milyon TL olan net nakit pozisyonunu da 2023’te 860.4 milyon TL’ye çıkardı.
4.04.2024 Ekonomi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Maksimum servet minimum hayat
Maksimum servet minimum hayat Serveti 100 milyar doları aşan ilk kadın olan kozmetik kraliçesi Françoise Bettencourt Meyers çok az makyaj yapıyor, lüksten hoşlanmıyor, piyano çalmayı, kitap okumayı-yazmayı ve ailesiyle vakit geçirmeyi seviyor.
31.12.2023 Dünya
Avrupa’nın ortasında ‘Ciaran’ dehşeti
Avrupa’nın ortasında ‘Ciaran’ dehşeti  Avrupa’nın batısını vuran ‘Ciaran Fırtınası’ şiddetiyle ve getirdiği yağışla 17 can kaybına neden olurken, İtalya’nın Toskana bölgesi de sellerin altında kaldı.
5.11.2023 Dünya
Türkiye mermerde ‘marka ülke’ olur mu?
Türkiye mermerde ‘marka ülke’ olur mu? Yeryüzünde var olan heykeller arasında her halde en ikonik olanı Michelangelo’nun ünlü Davut heykelidir. Davut’un Golyat’a saldırmaya karar verdiği anı simgeleyen heykel 1501 yılında yapılmaya başlanmış ve 1504’te tamamlanmış. 5 metreden uzun boyu ile normal bir insan boyutunun çok üzerinde olan eser için Michelangelo, başka bir heykeltıraşın kullanmayıp bir köşeye attığı tek bloktan oluşan büyük bir mermeri kullanmış. Hatta Davut heykelini nasıl yaptığı sorulduğunda “O zaten mermerin içinde saklıydı, ben sadece fazlalıkları attım” dediği rivayet edilir.
12.10.2023 Ekonomi
Erman Öner yazdı: Vingegaard’ın 2. zaferi!
Erman Öner yazdı: Vingegaard’ın 2. zaferi! Günlerdir süren müthiş mücadele bugün sona eriyor. Danimarkalı bisikletçi Jonas Vingegaard, Tour de France’ı yine kazanırken, bu sonuçla binlerce kilometre süren amansız mücadelede art arda mutlu sona ulaştı.
23.07.2023 Diğer
Tuan Tunalı'dan Angela Caccamo'ya: Gülüşlerimin sahibi canım karım
Tuan Tunalı'dan Angela Caccamo'ya: Gülüşlerimin sahibi canım karım Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den 2018 yılında boşanan oyuncu Tuan Tunalı, geçtiğimiz mart ayında İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da nikah masasına oturmuştu. Tunalı, eşiyle evliliğinin ikinci ayını kutladı.
27.05.2023 Cadde
Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi
Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi 2009-2014 yılları arasında 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu'nda rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da hayatını birleştirdi.
25.03.2023 Cadde
İtalya fabrikasıyla hedef lükste zirve
İtalya fabrikasıyla hedef lükste zirve Türkiye’nin önde gelen deri moda markalarından Desa, İtalya’nın Toskana bölgesinde kurduğu üretim tesisini 2023’ün ilk çeyreğinde açmaya hazırlanıyor.
13.12.2022 Ekonomi
Bu keşifler tarihi baştan yazdı
Bu keşifler tarihi baştan yazdı Bilinen ilk alfabeyle yazılmış en eski okunaklı cümle bit tarağının üzerinde tespit edilirken, İtalya’da bulunan heykellerse savaş halindeki iki uygarlığın halklarının barış içerisinde yaşadığını ortaya koydu.
10.11.2022 Dünya
Tarih yeniden yazılacak! Altın sikkelerle birlikte muhteşem keşif...
Tarih yeniden yazılacak! Altın sikkelerle birlikte muhteşem keşif... Roma İmparatorluğu'nun ortaya çıkmasından yaklaşık 500 yıl önce, bugünkü Türk topraklarına göç ettiler. Var olduklarına dair neredeyse tüm izlerin yok edildiği uygarlığa dair yapılan keşif, uzmanların deyimiyle tarihi yeniden yazacak.
9.11.2022 Dünya
Cam tavanımızı kendimiz kıralım
Cam tavanımızı kendimiz kıralım İş dünyasında kadınlara cesaret tavsiyesinde bulunan Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, “Önce kendimiz cam tavanlarımızı kıralım” diyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında? Masterchef jüri üyesi Danilo Zanna nereli?
Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında? Masterchef jüri üyesi Danilo Zanna nereli? Masterchef'te yarışmacılar yemekleri ile rekabet ediyorlar. Danilo Zanna, Masterchef'in jüri üyeleri arasında yer alıyor. Ünlü şef, Masterchef programından önce farklı yapımlarda da yer aldı. Peki Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında?
23.09.2022 Bilgi Rehberi
Avrupa’yı şiddetli fırtına vurdu: 13 ölü
Avrupa’yı şiddetli fırtına vurdu: 13 ölü Avrupa’nın orta ve güney bölgelerinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Fransa’nın Korsika Adası’nda 6, Avusturya’da 5 ve İtalya’da 2 kişi hayatını kaybetti.
19.08.2022 Dünya
AGS’ye İtalya’da özel ödül
AGS’ye İtalya’da özel ödül 2010 yılında Aziz Ağbulak öncülüğünde bir grup Türk Halk Oyunları eğitmeni tarafından kurulan Anadolu Gösteri Sanatları Folklor Araştırma ve Halk Oyunları Derneği, İtalya’da ödül aldı.
18.08.2022 Dünya
Avrupa’nın lüks çantasını üretecek
Avrupa’nın lüks çantasını üretecek Desa, İtalya’nın Toskana Bölgesi’nde kurduğu üretim tesisiyle Avrupa’ya çanta üretmek için kolları sıvadı. İtalya’da kurulan Ar-Ge ve üretim tesisi için şu ana kadar 2 milyon euro’luk yatırım yapıldı. 2 bin metrekarelik alana kurulacak tesis, 2022 yılı içerisinde üretime alınacak.
10.08.2022 Ekonomi
Massarosa tepeleri yandı
Massarosa tepeleri yandı İtalya'da önü alınamayan orman yangınlarında Toskana bölgesindeki Massarosa tepelerinde yaklaşık 400 hektar alan küle döndü.
20.07.2022 Dünya
Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak!
Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak! Turistik yerler deyince akla sadece bilindik şehirler geliyor olabilir ancak dünya üzerinde masalları aratmayan güzellikte kasabalar bulunuyor.
19.07.2022 Tatil
Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoru planı için tarih verdi: Görüşmelerimiz yoğunlaşacak
Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoru planı için tarih verdi: Görüşmelerimiz yoğunlaşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile görüşme gerçekleştirdi. Heyetlerarası ve liderlerin baş başa görüşmesinin ardından iki ülke arasında 9 anlaşmaya imza atıldı. Ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgına rağmen ticaret hacmimiz geçen sene yüzde 34'lük artışla rekor seviye olan 23 milyar doların üstüne çıktı" ifadelerini kullandı. İtalya Başbakanı Draghi ise Rusya ve Ukrayna savaşında Türkiye'nin rolüne dikkat çekerek, "Türkiye'nin arabuluculuk çabalarını çok takdir ediyoruz. Türkiye'nin burada merkezi bir rolü var." açıklamasında bulundu. Erdoğan Karadeniz'de tahıl koridoruna dair '1 hafta-10 gün içinde çözüm için görüşmelerimiz yoğunlaşacak' sözlerine yer verdi. Erdoğan, "Terörle mücadele ile İtalya'dan beklentilerimizi kıymetli dostumla ikili görüşmede paylaştım" dedi.
5.07.2022 Siyaset
İtalya'daki helikopter kazasında ölenler için Yalova'da tören
İtalya'daki helikopter kazasında ölenler için Yalova'da tören İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar için Yalova'daki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Fabrikası'nda tören düzenlendi. Burada konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız" dedi.
24.06.2022 Gündem
İtalya'da düşen helikopterle ilgili soruşturma açıldı: Kara kutu yok!
İtalya'da düşen helikopterle ilgili soruşturma açıldı: Kara kutu yok! İçinde 4'ü Türk olmak üzere 7 kişinin bulunduğu ve İtalya'nın Lucca kentinden kalktıktan sonra Cusna Dağı bölgesinde düşen helikopterle ilgili sır perdesini aralama çalışmaları sürüyor. İtalyan medyasının manşetten verdiği haberlerde dikkat çeken detaylara yer verildi.
13.06.2022 Dünya
Kevin-Prince Boateng 3. kez dünya evine girdi! Metaverse'de de yapıldı
Kevin-Prince Boateng 3. kez dünya evine girdi! Metaverse'de de yapıldı Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin-Prince Boateng dün uzun süredir birliktelik yaşadığı Valentina Fradegrada ile dünya evine girdi. Yıldız futbolcunun düğünü aynı anda metaverse'de de yapıldı.
13.06.2022 Magazin
İtalya’da düşen helikopterden acı detay! Son video ortaya çıktı
İtalya’da düşen helikopterden acı detay! Son video ortaya çıktı İtalya'da Perşembe günü radar teması kesilen ve 4'ü Türk olmak üzere toplam 7 kişinin cansız bedenine ulaşılan helikopter kazasında hayatını kaybeden Lübnanlı iş adamının kazadan kısa bir süre önce oğluna gönderdiği video ortaya çıktı.
12.06.2022 Haberler
İtalya’da düşen helikopterden acı detay! Son video ortaya çıktı
İtalya’da düşen helikopterden acı detay! Son video ortaya çıktı İtalya'da Perşembe günü radar teması kesilen ve 4'ü Türk olmak üzere toplam 7 kişinin cansız bedenine ulaşılan helikopter kazasında hayatını kaybeden Lübnanlı iş adamının kazadan önce çektiği video ortaya çıktı.
12.06.2022 Dünya
4 Türk’ü taşıyan helikopter kayıp
4 Türk’ü taşıyan helikopter kayıp İtalya’da 7 kişiyi taşıyan helikopterin kaybolduğu bildirildi. Helikopterde bulunan 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding çalışanı olduğu açıklandı.
11.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toskana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.