Dünya Cesetlerini köpek buldu! 3 genç kızın feci sonu: Boğazları kesilmiş

Cesetlerini köpek buldu! 3 genç kızın feci sonu: Boğazları kesilmiş

11.04.2023 - 16:01 | Son Güncellenme:

Ekvador'da meydana gelen korkunç gelişmede 3 genç kızın ölümü yer aldı. Söz konusu olayın detayları tüyler ürpertirken olay dünyada ses getirdi.

Cesetlerini köpek buldu 3 genç kızın feci sonu: Boğazları kesilmiş

Sık sık yaşanan vahşet haberleriyle gündeme gelen Güney Amerika ülkelerinden biri olan Ekvador'da son günlerin en korkunç olayı yaşandı. Söz konusu gelişme dünyada manşet oldu.

Haberin Devamı

Ülkede bulunan Quininde yakınlarındaki Esmeraldas Nehri kıyısında 3 genç kızın cesetleri bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları çalışmalar sonucu kızların işkence gördükten sonra boğazları kesilerek öldürüldüğünü aktardı.

Cesetlerini köpek buldu 3 genç kızın feci sonu: Boğazları kesilmiş

KÖPEK TESADÜFEN BULDU

Cesedi ise bir köpek tesadüfen buldu. Köpeği fark eden balıkçıların ihbarı üzerine ise korkunç gelişme ortaya çıktı. Esmeraldas Eyaletindeki yerel haberlerin bildirdiğine göre, cesetlerin her biri bağlı, boğazları kesik ve ağızları bantlı halde bulundu. Ön araştırmalar, kadınların 5 Nisan'da Quininde Parish'teki Malimpia kırsalında öldürüldüğünü gösteriyor

Öte yandan polis, genç kadınları olay mahalline götürdüğü iddia edilen kiralık arabayı belirledikleri bildirildi. Cesetlere ek olarak polis memurları, olayı çözmelerine yardımcı olacağını umdukları bir cep telefonu buldu.

Haberin Devamı

Cesetlerini köpek buldu 3 genç kızın feci sonu: Boğazları kesilmiş

EN BÜYÜĞÜ 22 YAŞINDA

22 yaşındaki kurban Nayeli, Santo Domingo de los Tsachilas'ta büyüdü ve şimdilerde modellik yapıyordu. 21 yaşındaki Yuliana şarkı söyleyen bir öğrenciydi ve sık sık sahne alan biriydi.

Kadınların en küçüğü, 19 yaşındaki Denisse, Quevedo Devlet Teknik Üniversitesi'nde Ziraat Mühendisliği okuyordu. Kurbanlar 9 Nisan Pazar günü toprağa verildi.