Dünya Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi!

Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi!

29.01.2024 - 15:06 | Son Güncellenme:

Herkes heyecan içinde çiftin büyük 'mutlu gününü' bekliyordu. Ancak davetliler asla tahmin edemeyecekleri bir sürprizle karşılaşmak üzereydi. İhanet acısıyla yanan damat bir intikam planı hazırlamıştı.

Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi

Çin'deki bir düğünde yaşananlar ülkenin sosyal medya kanallarında eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada tartışma çıkmasına sebep olan olaylar ise şöyle; düğün bir otelde yapıldı. Etkinliğe birbirinden heyecanlı konuklar katıldı. Her masa doluydu ve insanlar çiftin büyük gününü sevinçle bekliyordu. Ancak heyecanlı davetlileri hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemekteydi. 

Haberin Devamı

GİZEMLİ TANIDIK HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Davetliler her şeyden habersiz eğlenirken geniş bir ekrana video klip yansıtıldı. İzledikleri karşısında tüm davetliler şok içinde kaldı. Görüntülerde gelinin nişanlısı olmadığı anlaşılan bir adamla yasak aşk yaşadığı anlar yer alıyordu. İkili, düğünden bir gün önce otelde gizli bir buluşma ayarlamıştı ve aralarındaki ilişki açıkça görülüyordu. Ancak gelini tanıyan birisi daha oteldeydi ve yasak aşkı fark edince ikilinin fotoğraflarını çekerek ve damada göndermişti. Düğünlerine yalnızca bir gün kala aldatıldığını öğrenen damat adeta yıkılmıştı. Hem üzgün hem de öfke doluydu. Ancak düğünü iptal etmemeye karar verdi çünkü aklında bir intikam planı vardı. 

UTANCA BOĞULDU, SALONU TERK ETTİ

Haberin Devamı

Görüntüler davetlilerin önünde oynatıldığı sırada, tüm sevdiklerinin önünde utanca boğulan gelin hızla salonu terk etti. Yaşananlar sonrası düğün büyük bir skandalla son buldu ve her iki taraf birbirleriyle ilişkilerini kesti. Düğünde yaşananlar yanı sıra sosyal medyaya da yansıdı. Böylece sosyal medya kullanıcıları arasında kimin haklı olduğu ile ilgili sonu gelmez bir tartışma başladı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı kullanıcılar, damadın intikam planının yaşadığı ihanetten ötürü anlaşılabilir olduğunu savundu ve gelini suçladı. Karşı çıkanlar ise, damadın davranışlarını çok sert buldu ve ne kadar üzgün veya kızgın olursa olsun bu türden gizlice çekilmiş videoları yayınlamaya hakkı olmadığını yazdı ve eğer evlenmek istemiyorsa yalnızca düğünü iptal etmesi gerektiğini vurguladı.