İspanya La Liga Arda Güler ameliyat olacak! İşte geri dönüş tarihi

Arda Güler ameliyat olacak! İşte geri dönüş tarihi

10.08.2023 - 17:00 | Son Güncellenme:

Transferiyle sadece Türkiye değil, dünyanın da gündemine oturan Arda Güler, Real Madrid ile henüz ilk maçına çıkamadı. Sakatlanan Arda'nın ameliyat olacağı iddia edilirken sahalara geri dönüş tarihi ortaya çıktı.

Arda Güler ameliyat olacak İşte geri dönüş tarihi

Transfer döneminde Avrupa devlerini peşinden koşturan ve kararını Real Madrid'den yana kullanan Arda Güler'in yeni takımında çıkacağım ilk maç merakla bekleniyordu. Sakatlanan Arda ile ilgili sıcak gelişme yaşandı

Haberin Devamı

HENÜZ İLK MAÇINA ÇIKAMADI
Real Madrid antrenmanlarında da dikkatleri çekmeyi başaran Arda Güler takımıyla henüz maça çıkamadı. Genç futbolcu takımının ABD kampında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

MİLAN VE MANCHESTER UNİTED MAÇLARINI KAÇIRDI
ABD'de gerçekleştirilen hazırlık kampında sakatlık geçiren milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid'in Milan ve Manchester United ile oynadığı maçlarda forma giyememişti.

REAL'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI
Real Madrid'den yapılan açıklamada "Oyuncumuz Arda Güler'de yapılan tetkiklerin ardından sağ diz iç menisküsünde sakatlık olduğu tespit edildi." ifadelerine yer verildi.

AMELİYAT OLACAK
The Athletic'in haberine göre ise; Arda Güler yakın zamanda sağ dizinden ameliyat olacak. Operasyonu daha önce Sergio Ramos'u (2021) Marco Asensio'yu (2019) ve Luka Modric'i (2016) ameliyat eden Manuel Leyes yapacak.

Haberin Devamı

1.5 AY SAHALARDAN UZAK
Arda'nın sahalara ne zaman geri döneceği de belli oldu. Buna göre genç yıldızın 6 hafta iyileşme süreci olacak.

Arda Güler ameliyat olacak İşte geri dönüş tarihi

BAŞARILARA DOYMUYOR
18 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler için AFP, La Liga'da bu sezon izlenecek 5 yeni transfer'den biri olarak gösterdi. Arda Güler'in yanı sıra Barcelona'ya yeni transfer olan İlkay Gündoğan, Real Madrid'den Jude Bellingham, Atletico Madrid’den Cesar Azpilicueta ve Real Sociedad’dan Andre Silva yer alıyor.

MESSİ İLE KIYASLANIYOR
Paylaşılan haberde Arda Güler, Lionel Messi ile kıyaslanırken, "Madrid, Messi'yle birlikte kıyaslanan Türk dahinin 'Galacticos'un yeni jenerasyonunun bir parçası olmasını umuyor." ifadelerine yer verildi.

Sezona fırtına gibi başlayan ve idmanlarda İspanyolların dört gözle takip ettiği genç oyuncu, ABD kampında yaşadığı menisküs sakatlığı sebebiyle kampı yarıda bırakarak tedavi için İspanya'ya dönmüştü.

İLKAY GÜNDOĞAN DA LİSTEDE
Barcelona'ya gelen İlkay Gündoğan da AFP'nin listesine girdi. Haberde oyuncu için "Ekimde 33 yaşında olacak olan tecrübeli futbolcu, Pedri, Gavi ve De Jong gibi opsiyonları olan Barcelona orta sahasını güçlendirdi. Barcelona eski yıldızı Lionel Messi’yi geri getiremeyince İlkay Gündoğan’ı aldı" denildi.

 

Yazarlar