Galatasaray Galatasaray'a Mauro Icardi şoku! Transfer için Jose Mourinho devrede

Galatasaray'a Mauro Icardi şoku! Transfer için Jose Mourinho devrede

07.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezona damgasını vuran Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Arjantinli yıldızı radarına aldı. İşte haberin detayları...

Galatasaraya Mauro Icardi şoku Transfer için Jose Mourinho devrede

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon sonu sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldıza Jose Mourinho yönetimindeki Roma talip çıktı.

Haberin Devamı

TARİHE GEÇTİ

Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısındaki ikinci golünü kaydeden Mauro Icardi, attığı golle 2007/08 sezonundan sonra Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

Icardi ayrıca Johan Elmander'in ardından Fenerbahçe karşısında hem iç sahada hem de deplasmanda gol atan ilk oyuncu unvanını elde etti.

SEZONA DAMGA VURDU

30 yaşındaki Arjantinli oyuncu Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 26 maça çıktı. Süper Lig'de 24 maçta 22 gol, 7 asistlik performans sergileyen Süperstar, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Her iki Fenerbahçe derbisinde de fileleri havalandıran Icardi ayrıca kritik Beşiktaş maçlarında üç gol atmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Mauro Icardi şoku Transfer için Jose Mourinho devrede

'BURADA ÇOK MUTLUYUM'

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sezon başında Fransız devi PSG'den Galatasaray'a kiralanan Mauro Icardi'nin sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Arjantinli yıldızın sarı-kırmızılı ekipteki geleceği henüz netlik kazanmadı.

Galatasaraya Mauro Icardi şoku Transfer için Jose Mourinho devrede

ROMA DEVREYE GİRDİ

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Tammy Abraham'ın çapraz bağ sakatlığı nedeniyle en erken dönüş tarihinin 2024 olması ve diğer forveti Andrea Belotti'nin düşük performansı nedeniyle forvet transfer istedi. Portekizli teknik adam, forvet listesinin ilk sırasına Mauro Icardi'yi yazdı.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Paris ekibinde 9 milyon euro kazanan Icardi için Roma Kulübü'nün, Fransız ekibiyle görüşmelere başlayacağı ve anlaşma zemini oluşturmaya çalışacağı belirtildi.

Öte yandan Roma'nın, Icardi için PSG'ye 8 milyon euro teklif edeceği kayda geçti

Galatasaraya Mauro Icardi şoku Transfer için Jose Mourinho devrede

FRIEDKIN, KHELAIFI İLE TEMASA GEÇECEK

Ayrıca, Roma'nın sahibi Thomas Dan Friedkin'in PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi ile çok yakın ilişkiler içerisinde olduğu ve bu transfer için bizzat temas kuracağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yazarlar