Dünyadan Futbol Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı

Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı

22.02.2024 - 18:32 | Son Güncellenme:

Brezilya'da Sport Recife ile Fortaleza arasındaki kupa maçı sonrası konuk takımda futbolcuları taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Fortaleza'da 6 futbolcu yaralandı.

Brezilyada skandal olay Futbolculara bombalı saldırı

Brezilya'da Sport Recife ve Fortaleza arasındaki kupa maçının ardından skandal bir olay yaşandığı öğrenildi. 1-1'lik eşitlikle sona eren mücadele sonrası konuk takım Fortaleza'da futbolcuları taşıyan takım otobüsüne yönelik saldırı düzenlendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Sport Recife taraftarlarının gerçekleştirdiği saldırıda bomba kullanıldığı aktarıldı.

Bombalanan takım otobüsünde Fortaleza forması giyen 6 futbolcunun yaralandığı kaydedildi. Fortaleza'da yaralanan 6 futbolcunun hastaneye kaldırıldığı vurgulandı.

1/4

2/4

3/4

4/4

Fortaleza'da yaralanan futbolcuların Joao Ricardo, Gonzalo Escobar, Dudu, Titi, Britez ve Lucas Sasha olduğu belirtildi.

Fortaleza Başkanı Marcelo Paz, gerçekleştirilen bombalı saldırının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Marcelo Paz hastane önünde yaptığı açıklamada suçlular bulunana kadar maçlara çıkmama kararı aldıklarını belirtildi.

Fortaleza'nın resmi hesabından yapılan paylaşımda hastanedeki yaralı futbolcuların görüntüleri de yer aldı.

Haberin Devamı

Fortaleza Başkanı Marcelo Paz, hastane çıkışında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Joao Ricardo'nun kafasında altı dikiş var. Escobar'ın 13 dikişi var. Oyuncular iyileşene ve sorumlular cezalandırılana kadar Fortaleza'nın maça çıkmamasından yanayım. Bu bir cinayet girişimiydi."