Hatayspor Volkan Demirel istifa kararından dönme sebebini açıkladı! 'Yorulduğumu hissettim'

Volkan Demirel istifa kararından dönme sebebini açıkladı! 'Yorulduğumu hissettim'

28.12.2023 - 19:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçından sonra istifa etmeyi düşündüğünü dile getirdi. Demirel, istifa kararından dönme sebebini açıkladı.

Volkan Demirel istifa kararından dönme sebebini açıkladı Yorulduğumu hissettim

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları müsabakanın ardından istifa kararı aldığını ancak daha sonra vazgeçmesinin nedenini anlattı. Volkan Demirel, NTV'ye verdiği demeçte dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Hatayspor'da başarılı olmak istediğini belirten Volkan Demirel, "Çok başarılı olmak istiyorum çünkü kolay bir süreç değil, depremden bu yana gelen süreçte çok kafa yordum. Uyumadığım geceler oldu" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş mücadelesi sonrası yorulduğunu hissettiğini dile getiren Volkan Demirel, "Son maçtan sonra yorulduğumu hissettim ve bunu da açık açık dile getirdim. Hem benim hem de Hatayspor için, belki bunun daha iyi olacağını düşünmüş de olabilirim o anki psikolojiyle maçtan sonraki kafa yapımla" diye konuştu.

Beşiktaş maçı sonrası görevi bırakabileceğinin sinyalini veren Volkan Demirel, bu kararından vazgeçme sebebini şu sözlerle anlattı:

"Getirdiğim oyuncu sayısı bu sene 18. Bana inanarak geldi herkes, kendimi onların yerine koydum ve dedim ki bu kadar insan sana güvenerek geldi bırakıp gidemezsin. Babam Artvin, annem Rizeli ama benim bir yanım Hataylı, her zaman da öyle kalacak."

Haberin Devamı

Yazarlar