Dünyadan Futbol Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları

Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları

22.12.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

MLS ekiplerinden Inter Miami, Luis Suarez'i kadrosuna kattığını açıkladı. Uruguaylı santrforun sözleşme detayları netlik kazandı.

Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor İşte sözleşme detayları

Gremio'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Luis Suarez, Inter Miami ile anlaşma sağladı. Uruguaylı santrforun eski takım arkadaşları Sergio Busquets, Jordi Alba ve Lionel Messi ile yeniden aynı takımda forma giymeye hazırlandığı vurgulandı.

Haberin Devamı

MLS ekiplerinden Inter Miami, Luis Suarez ile anlaşma sağlandığını açıkladı. 36 yaşındaki santrforun, MLS ekibine 1 yıllık imza atacağı aktarıldı. Luis Suarez'in sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon maddesinin yer alacağı belirtildi.

Luis Suarez, Gremio formasını geride kalan sezonda 53 resmi maçta giydi. 36 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 26 gol ve 17 asist üretti.

Nacional altyapısında futbola başlayan Luis Suarez daha sonra Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid ve Gremio formaları giydi. Tecrübeli santrfor için toplam 125 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli ödendi.

Uruguay Milli Takımı'nda 138 maça çıkan Luis Suarez, 68 gol sevinci yaşadı. 36 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Yıldız futbolcu daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Copa America şampiyonu
1 - UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu
1 - FIFA Kulüpler Şampiyonası şampiyonu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonu
5 - İspanya La Liga şampiyonu
4 - İspanya Kral Kupası şampiyonu
1 - İngiltere Lig Kupası şampiyonu
2 - İspanya Süper Kupası şampiyonu
1 - Hollanda Eredivisie şampiyonu
1 - Uruguay Ligi şampiyonu
1 - Hollanda Kupası şampiyonu

Yazarlar