İspanya La Liga Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu

Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu

24.07.2023 - 09:05 | Son Güncellenme:

İspanyol devi Real Madrid ile İtalyan devi Milan ABD'de karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Arda Güler'in oynamama sebebi ortaya çıktı. Öte yandan eski futbolcu canlı yayında bayıldı

Real Madridden müthiş geri dönüş Arda Gülerin oynamama nedeni belli oldu

Sezon öncesi hazırlıklarına ABD kampında devam eden Real Madrid, Milan ile karşı karşıya geldi. Mücadelede tüm gözler yeni transfer Arda Güler'e çevirilirken Ancelotti yıldız isme şans vermedi. Arda'nın oynamama sebebi belli oldu.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ CANLI YAYINDA BAYILDI
Real Madrid - Milan maçı öncesindeki ESPN yayınında Shaka Hislop saha kenarında yere yığıldı. Hislop’ın bilincinin yerinde ve durumunun iyi olduğu açıklandı.

Real Madridden müthiş geri dönüş Arda Gülerin oynamama nedeni belli oldu

REAL MADRİD KAZANDI
Milan'ın 2-0 öne geçtiği mücadelede Eflatun - beyazlılar müthiş bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Real Madrid'in gollerini 57. ve 59. dakikalarda Valverde ve 84. dakikada Vinicius Junior kaydetti. Milan'ın gollerini 25. dakikada Tomori ve 42. dakikada Romero attı.

ARDA SAKATLIK YAŞADI
Hafif sakatlığı bulunan Arda Güler, mücadeleyi kenardan takip etti. Arda idmanda bir pozisyon sırasında sakatlık yaşamış, idman sonrasında araca geçerken ayağının bandajlı olması dikkat çekmişti. Öte yandan Arancha Rodriguez de maçta görev almadı.

Haberin Devamı

Sezon öncesi kampın en göze çarpan oyuncularından biri olan Arda Güler, geçtiğimiz gün kulüp doktorlarının önerisiyle tedbirli olarak antrenmana çıkmazken belirli bir program dahilinde salonda çalıştı.

Real Madridden müthiş geri dönüş Arda Gülerin oynamama nedeni belli oldu

ARDA 16. SIRAYA YÜKSELDİ
İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından 2003 yılından beri Avrupa liglerinde görev yapan 21 yaş altındaki en iyi oyuncuya verilen Golden Boy ödülüne, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler de aday gösterilmişti. Haziran ayında 78'inci sırada yer alan milli futbolcu, İspanyol devine transferinin ardından 62 sıra birden yükseldi ve Temmuz ayında 16'ncı sırada yer aldı.

Golden Boy ödülü için açıklanan 100 kişilik listede bulunan tek Türk futbolcu Arda Güler olmuştu.

GOMIS: MENDY'E 'ARDA'YA İYİ BAKIN' DEDİM
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında konuşan Bafetimbi Gomis, "Arda Güler çok büyük bir yetenek. Eğer Fransız veya Brezilyalı olsaydı çok daha fazla bonservisle ayrılırdı. Mendy benim kuzenim, onu arayarak ‘Arda’ya iyi bakın’ dedim. Türk olduğu için insanlar ona gerekli saygıyı göstermediler ama o gidip çok iyi oynayacak ve Türkiye’den de çok büyük yetenekler çıkacağını gösterecek" sözlerini sarf etti.

Real Madridden müthiş geri dönüş Arda Gülerin oynamama nedeni belli oldu