Geri Dön

Gazlı barbekü keyfine ne dersiniz?

Genesis yaz aylarında pratik ve lezzetli keyifler sunuyor

Gazlı barbekü keyfine ne dersiniz?

Sıcak yaz günlerinde bahçelere, teraslara taşınan ve açık hava keyiflerini tamamlayan en güzel aktivitelerden biri de şüphesiz barbekü yapmak. Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol ise gazlı barbeküler.

Haberin Devamı

Hafta sonları, akşam yemekleri ve özel anların vazgeçilmezi barbekü keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte şenliğe dönüşüyor. Barbekü denince akla gelen ilk marka Weber Stephen, çok yönlü fonksiyonları ve mükemmel dizaynı ile Genesis gazlı barbekülerini hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Genesis gazlı barbekü ile rahat ve pratik barbekü keyfi

Weber Stephen gazlı barbekü modelleri ile kömürü tutuşturmak, köz olmasını beklemek ve kül temizlemek gibi zahmetli işler ortadan kalkıyor. Sear istasyonu sayesinde et mühürlemek isteyenlere olanak sağlayan Genesis gazlı barbeküler “Crossover Ateşleme Sistemi” sayesinde kötü hava koşullarında bile güvenli ateşlemeyi mümkün kılıyor.

Barbekü yüzeyinin dışında ek olarak bir yan pişirici ile donatılan Genesis GBS bu özelliği sayesinde ızgara yaparken yan tarafta sosların hazırlanmasına olanak sağlıyor.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber