Geri Dön

Kadınbudu köfte lezzet sırları

En sevdiğimiz köftelerden olan kadınbudunun kolay tarifine göz atalım.

Kadınbudu köfte lezzet sırları

Kadınbudu Köfte için dana etinin yağ oranı seçtiğiniz kısmına göre değişir. Önerimiz incik, eskalop gibi yağsız kısımlarını tercih etmenizdir.

Haşlanmış pirinç, soğan ve dana kıyma ile hazırlanan kadınbudu köfteye bol baharat ekleyebilirsiniz. Galeta unu kadınbudu köfteye çıtırlığını veren malzemedir. Köfteleri hazırlamadan önce yoğurduğunuz karışımı buzdolabında mutlaka 15-20 dakika kadar bekletin.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber