Geri Dön

19 Ocak günün menüsü (Çocuklu misafir yemekleri)

19 Ocak günün menüsü yine hanımların yüzünü güldürecek. Misafiri, özellikle de çocuklu misafiri gelecek kadınlar ne yapmaları gerektiğini 19 Ocak günün menüsü ile bulacaklar. İşte 19 Ocak günün menüsü ve çocuklu misafir yemekleri…

19 Ocak günün menüsü (Çocuklu misafir yemekleri)

19 Ocak günün menüsü yine güzel bir hizmet veriyor ve çocuklu misafirlerinize ikram edebileceğiniz harika tarifler veriyor. Hem çocukların sevebileceği hem misafirliğe gelenlerin tadına doyamayacağı, lezzetli ve doyurucu yemekler, atıştırmalıklar yapmak için doğru yerdesiniz.

İşte 19 Ocak günün menüsü

Tahinli kurabiye tarifi


Arnavut böreği tarifi


Damla çikolatalı kek tarifi


Fıstık ezmeli kurabiye tarifi


Amerikan salatası

Hem çocukların en büyüklerin bayılarak yediği Amerikan salatası olmazsa olmazımızdır. O zaman hemen malzemelerini ve tarifini verelim

Amerikan salatası için malzemeler:
Garnitür (Havuç, patates, bezelye
Kornişon
Mayonez


Amerikan salatası hazırlanışı:
Aslında Amerikan salatasının hazırlanışı çok kolaydır. Bunun için iki yol. Marketlerde hazır satılan garnitürleri kullanabilirsiniz ya da havuç, patates ve bezelyeyi haşlayıp yapabilirsiniz. Eğer kendiniz haşlamayı tercih ettiyseniz havuç ve patatesi küçük kare şekilde doğrayın. Ardından kornişonları da aynı büyüklükte doğrayın. Derin bir kabın içinde karıştırıp üzerine dilediğiniz kadar mayonez koyun ve her tarafını alacak kadar karıştırın.

Servise hazır afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber