Geri Dön

Bugün ne pişirsem? - 6 Nisan günün menüsü

"Bugün ne pişirsem?" diye kara kara düşüyorsanız sizin için hazırladığımız 6 Nisan günün menüsüne göz atın. Bakalım günün akşam yemeği menüsünde neler var?

Bugün ne pişirsem? - 6 Nisan günün menüsü

"Bugün ne pişirsem?" diye düşünenelere 6 Nisan günün menüsünde: Isırgan otu çorbası, közlenmiş kırmızı biber salatası, zeytinyağlı enginar, nohutlu pilav ve ıslak kek.

Isırgan otu çorbası nasıl yapılır?

Haberin Devamı



Közlenmiş kırmızı biber salatası nasıl yapılır?




Zeytinyağlı enginar nasıl yapılır?



Nohutlu pilav nasıl yapılır?



Islak kek nasıl yapılır?

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber