Geri Dön

polip kür ile zayıflama

Günlük kalori ihtiyaçlarına uygun hazırladığı günlük menüleri her gün binlerce kişiye adrese teslim olarak ulaştıran Rafinera, özel su karışımlarının diyetin en iyi dostu olacağını belirtiyor.

polip kür ile zayıflama

metabolizma dengesi için

Haberin Devamı
damlası mucizesinin en önemli etkilerinden biri de bölgesel fazlalıkları olan kişilere de büyük çözüm sunması. birçok kişi zayıflamaya çalışırken bazı bölgelerinden şikayet eder. fazla göbek, geniş kalça, çıkık basenler gibi. polip kürü damlası etkisi önce bu bölgelere tesir ederek fazlalıkları atar sonrasında dengeli bir zayıflama sunar.


metabolizmamızı denge altında tutan aromalı sıvı karışımınızı 3 litre suyun içerisine 2 adet çubuk tarçın, 1 orta boy yeşil elma, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 adet limon ekleyerek hazırlayabilir ve tüm gün yanınızda taşıyarak tüketebilirsiniz.

tok tutan, açlık hissini bastıran “aradığım su” karışımı: yeşil su


iştahınızı kontrol edemiyorsanız açlığınızı bastırmak için tok tutan yeşil su tarifini deneyebilirsiniz. kendinizi aç hissettiğinizde 1 adet kabak, 3-4 salatalık, 1/2 demet maydanoz ve naneyi katı meyve sıkacağından geçirdikten sonra dilediğiniz kadar içebilirsiniz. yeşil suyun yanı sıra ara öğünlerinizde tok kalmanızı desteklemek için detox ayranı da önerilen tarifler arasında yer alıyor. tarif için 3 kaşık yoğurt, mineral dengesinin sağlanması amacıyla 1 adet maden suyu, maydanoz, dereotu ve naneyi blenderdan geçirip ara öğün olarak tüketebilirsiniz.

metabolizma hızlandırıcı çay

Haberin Devamı


en sık duyulan ve ilgi çeken sıvı karışımları arasında yer alan metabolizma hızlandırıcı çay hazırlamak için 1 adet yeşil elma, 1 adet limon, 2 adet çubuk tarçın, 2,3 adet kakule ve 3,4 adet tane karanfili 1 litre su ile kaynatın. antioksidan özelliklerini kaynama ile kaybeden bitkiler olan 1 tatlı kaşığı beyaz çay, 1 tatlı kaşığı karahindiba, 1 avuç mısır püskülü ve 10 adet kiraz sapını, kaynayan karışımı ocaktan aldıktan sonra ekleyip 15 dakika demleyin. bu karışımı gün boyunca sıcak veya soğuk olarak tüketebilirsiniz.

detoks suyu


detoks sıvıları vücudun zararlı toksin maddelerden uzaklaşmasını hedefliyor. rafinera’nın en sık kullandığı tariflerinden biri olan detoks sebze suyunu, 3 salatalık, 2 kırmızıbiber, 1 elma, 100 gram ıspanak ve 1 limon suyunu 1 hafta boyunca taze sıkarak kahvaltıda tüketebilirsiniz.


rafinera’nın etkin fayda sağlayan sıvı karışımlarından bir diğeri de rooibos. rooibos metabolizmayı hızlandıran ve yenileyen çayların başında geliyor. gün içerisinde öğünlerden sonra 1 bardak içilmesi önerilen rooibos çayı, çubuk tarçın ve tane karabiber ile hazırlanıyor. malzemelerin üzerine sıcak suyu yavaş yavaş ekleyerek etken maddelerin suya geçişini hızlandırabilir ve çayın faydalarını bu şekilde açığa çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı


özel su karışımlarını sıvı ihtiyacını karşılamada kullanabilir ve diğer yüksek kalorili yahut sağlığa zararlı içecekler için bir alternatif olarak hayatınıza katabilirsiniz. rafinera, hipotansiyon, mide ya da bağırsak rahatsızlıkları, herhangi bir rahatsızlığı olanlar için bu karışımları hazırlarken mutlaka hekime veya diyetisyene danışılmasını öneriyor.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber