Geri Dön

Bisküvi ekmek tarifi

Hem çok pratik hem çok lezzetli çıtır bisküvi ekmek tarifi! Yemeklerinizin yanına atıştırmalık olarak bisküvi ekmek tarifini mutlaka deneyin! İşte çok pratik ve çok lezzetli bisküvi ekmek!

Bisküvi ekmek tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

2 bardak un
1.5 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 bardak ayran
3 yemek kaşığı tereyağı veya margarin

Bisküvi Ekmek Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri bir kaba koyarak yoğurun.

Unladığınız bir alanda hamuru 2 cm kalığından açın ve bir bardak yardımıyla yuvarlak parçalara ayırın.

200 derece fırında 15-18 dakika pişirin.

Kabardıktan sonra fırından çıkarın.

Afiyet olsun.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber