Geri Dön

Milföylü sosis rulo tarifi

Çıtır çıtır milföy hamuru ve sosisleri kullanarak enfes bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz.

Milföylü sosis rulo tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

500 gr milföy hamuru
Dijon hardalı
Mini kokteyl sosisler
1 yumurta

Milföylü Sosis Rulo Nasıl Yapılır?

Öncelikle tezgahın üzerine bir tutam un serpin.

Kare şeklindeki milföy hamurunu çaprazlama ikiye bölün.

Pişirdiğiniz minik sosisleri bir tatlı kaşığı hardal sürdüğünüz milföylerin ortasına yerleştirip bohça gibi her iki taraftan hamuru katlayın.

Üzerine yumurta sarısı sürüp dilerseniz çörek otu serpin.

200 derecelik fırında yağlı kağıt serdiğiniz tepsi içerisinde kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber