Geri Dön

Dışarıda para vermeye gerek yok! Airfryer’da şipşak kumpir tarifi

Mutfakta kendi lezzetli tariflerinizi oluşturmak hiç de zor değil. Airfryer gibi modern pişirme araçlarıyla birlikte, dışarıda yemek yemeye gerek kalmadan evde sağlıklı ve lezzetli alternatifler hazırlamak mümkün. İşte size, sadece birkaç basit malzemeyle hazırlayabileceğiniz, airfryer’da şipşak kumpir tarifi!

Dışarıda para vermeye gerek yok! Airfryer’da şipşak kumpir tarifi

Mutfakta kendi nefis tariflerinizi oluşturmak sandığınız kadar zor değil. Günümüzde modern pişirme araçları, özellikle de Airfryer gibi pratik cihazlar sayesinde, dışarıda yemek yemek zorunda kalmadan evinizde sağlıklı ve lezzetli alternatifler hazırlamak oldukça kolaylaştı. İşte size, sadece birkaç basit malzemeyle hızlıca hazırlayabileceğiniz, Airfryer'da enfes bir kumpir tarifi!

Haberin Devamı

Airfryer Kumpir Tarifi

Malzemeler

2 adet büyük boy patates

100 gram rendelenmiş kaşar peyniri

100 gram sosis

50 gram tereyağı

50 gram süt mısır

100 gram rus salatası

Ketçap ve mayonez

Tuz

Hazırlık: 

Patatesleri Airfryer'da Hazırlayın: Öncelikle 2 adet büyük boy patatesi Airfryer'ın 1 saat boyunca fırın ızgara modunda pişirin.

Patatesleri Hazırlayın: Pişen patatesleri bir bıçak yardımıyla kesin ve çatal kullanarak iç kısmını güzelce ezin.

Sosu Hazırlayın: Bir tavada tereyağını eritin ve içine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyerek eritin. Ardından tuzu da ekleyin ve karıştırın.

İsteğe Bağlı Malzemeleri Ekleyin: Hazırladığınız kaşarlı sosun üzerine rus salatasını, sosis dilimlerini ve süt mısırı ekleyin. İsteğe bağlı olarak diğer sevdiğiniz malzemeleri de ekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Servis Edin: Hazırladığınız kumpir karışımını patateslerin üzerine dökün ve üzerine ketçap ve mayonez sıkarak servis edin.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber